6 рецептів голубців з капусти з фаршем і рисом в духовці

Голубці – це універсальне блюдо. Воно зазвичай всім подобається, поєднується з різними гарнірами, а також добре йде зі столу і без них! Таке чудове блюдо готують різними способами, а саме запікають в духовій шафі, тушкують в каструлі, пательні або мультиварці. Готують також ліниві голубці, але про них в інших статтях.

Я ж хочу з вами поділитися чудовими і вже перевіреними рецептами по приготуванню смачних голубців в духовці. Пропоную вам розглянути рецепти з різною капустою, а точніше з білокачанної, пекінської та савойської. У рецептах використовується різна заливка: томатна, сметанна і томатно — сметанна.

Всі варіанти приготування такої страви хороші. У кожному з них є своя родзинка. Страву в будь-якому випадку виходить ароматним, м’яким і ситним. Вони дуже апетитні зовні. Ніхто не встоїть перед таким кулінарним шедевром! Перевірте самі! Бажаю вам блискучих успіхів у приготуванні, а також всім чудового апетиту!