Рецепти приготування курячої печінки прості і смачні

Як це не дивно, але курячу печінку чомусь багато хто не люблять, хоча ніжніше її ніякої печінки напевно немає. Вона надає своєрідний смак або вірніше навіть сказати присмак, будь-якого продукту. Звичайно, такий продукт не був пропущений народом і з давніх пір всі субпродукти курки йшли в справу.

Способів приготування курячої печінки, як і багатьох інших страв, які ми з вами готували, дуже багато, але кожен намагається обов’язково внести що-небудь своє.

Ми приготуємо з вами три страви з курячої печінки, одне з яких зустрічається часто і готується дуже просто. Друге трохи складніше і зустрічається рідше, але гурманам звичайно відомо. Ну, а третє — просто і смачно. Ми почали готувати ці рецепти мабуть років 20-25 тому. Все готується досить швидко і легко.

1. Рецепт смаженої курячої печінки з цибулею і різнокольоровими перцями