Картопля в духовці — рецепт приготування смачної картоплі

Запечена в духовці у фользі картопля – не тільки дуже смачне, але і корисне блюдо. За смаком він мало чим відрізняється від запеченого на вугіллі. Дане блюдо дуже люблять домогосподарки в Америці за його смак і простоту приготування. Блюдо виходить соковитим і ніжним, і при цьому зберігає всі корисні мікроелементи і вітаміни.

Якщо смажена картопля для вас занадто калорійна, а тушкована вже набридла, то приготуйте картопля, запечена у фользі — легкий, корисний і дуже смачний для всієї родини. Аромат при приготуванні – на весь будинок.

Запікати можна будь-картопля, основні вимоги: середній розмір, відсутність пошкоджень, краще запікати картоплю борошнистих (розсипчастих) сортів. Запечена картопля краще з’їдати відразу. Але якщо, вийнявши з духовки, не розгортати фольгу, то остиглий картоплю можна буде розігріти в сковороді під кришкою в духовці, мікрохвильовій печі. Смак майже не змінюється. На стіл можна подавати у фользі, накривши чим-небудь, довше не охолоне.

Якщо будете розігрівати в мікрохвильовій печі, не забудьте зняти фольгу. У фользі, в мікрохвильовці, розігрівати не МОЖНА.