Лагман. Простий рецепт лагмана з яловичини в домашніх умовах

Лагман — це спагеті з приправою з м’яса і овочів. Дуже популярна страва у народів Середньої Азії і Південного Сибіру.

Я не знаю країну, де не їли б локшину. І в кожної своя локшина. Наприклад корейська -куксу, з неї роблять суп куксі. Китайська — удон. А вже Італійська паста (спагеті), в яких видах тільки не зустрінеш: і з морепродуктів, і з овочами і курячою грудкою, і дуже смачна з цибулею пореєм і соусом. І багато інших видів локшини, в інших країнах.

Ну і звичайно супи. Супи з локшиною це окрема тема. Курячий суп з локшиною на мою їли все. Може бути за рідкісним винятком. Китайці теж дуже часто готують суп з локшиною, тільки у них своя лапша і не обов’язково з борошна. Загалом ми зрозуміли, що локшина займає багато місця в меню людства, а в лагмане її місце головне.

Як приготувати лагман в домашніх умовах — покроковий рецепт з фото

Приготування локшини для лагмана, це досить трудомістка справа. Але так як ми будемо готувати сьогодні простий лагман, нам трохи легше. Ми не будемо готувати самі локшину, ми візьмемо первосортную італійську локшину в магазині.

Деякі скажуть, що це не справжній лагман, але це не так. Лагман справжній, тільки не зовсім класичний. Час зараз такий, що треба все швидко, швидко. Ось і ми теж прискоримося.