Вареники: рецепт приготування вареників з тушкованою капустою і грибами

Сьогодні ми з вами приготуємо одне з найвідоміших і улюблених страв — вареники. Правда це блюдо не зовсім звичайні вареники, до яких ми звикли. Я їх назвав — великі вареники. Детальніше ви дізнаєтеся з рецепту, ну а зараз тільки скажу, що ми їх не варимо і що за розміром вони трохи менше пиріжків. Ми навчимося робити тісто для вареників, хоча, для швидкості приготування можна придбати пельменний тісто, але краще приготувати самим, тому що ми тут робимо як би заварне тісто, додаємо гарячу воду. У цьому рецепті ми взяли гриби гливи і свіжу капусту.

Отже ― як приготувати вареники?

Вареники з капустою і грибами ― рецепт з фото

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно — 4 склянки
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Гаряча Вода — 2 склянки

Для начинки:

  • Цибуля — 1 середня головка
  • Капуста свіжа — 1/3 середнього вилка
  • Масло вершкове — 150 р.
  • Сіль, перець,

  • Гриби свіжі будь-які (у нас вешенки) — 300-350 р.

  • Спеції (приправа грибна, маггі 10 овочів) 1 ч. л.