Як готувати плов. Креольське страва з рису — Джамбалайя

У заголовку офіційна назва страви. Я назвав його набагато коротше — Студентський плов і зробив я це з-за доступності продуктів для студентів, згадуючи своє життя в гуртожиток і якими ми були винахідливими у плані пошуку і приготування їжі на п’ятий, ну хто-то на сьомий день після стипендії. Звичайно, найчастіше ми не встигали доносити сосиски, шинку, до каструлі, а з’їдали їх по — швидкому з хлібом і навіть не варя їх, але іноді….., коли раптом до нас приходили гості, я не правильно написав, вірніше буде — гості, тоді ми старалися як могли.

Переглядаючи старі газети я раптом натрапив на одне з наших студентських страв, яке чомусь називалося Креольське страва з рису — Джамбалайя і подумав, що хтось із наших студентів найнявся пастухом до близькою креолам і «здав» наша страва. Отже, покажу його вам і сподіваюся, що вона вам точно знадобиться, коли мало часу, так і бігти за продуктами вже ніколи.