Капуста всім овочам — овоч. Ми всі без винятку знаємо його і любимо. І що тільки не роблять з капустою і з капусти. І варять її і тушкують і смажать, і солять і…і…і… В 50-ті роки капуста і картопля врятувала багато людей.
В мої студентські роки в їдальні завжди була капуста, як гарнір, але ми брали її одну і з хлібом, який в ті часи стояв на столі безкоштовно і скільки хочеш, і гірчицею, обідали. Яка була смакота!
І після, я напевно все життя любив і люблю капусту, але тільки вже не просто капусту, а капусту в пироги, пиріжки, солону, навіть китайську капусту і звичайно тушена з м’ясом. Особливо капусту з рулькой, це чи не національне блюдо німців і ще капусту, свинячі реберця, ну просто клас. Отже готуємо.
1. Рецепт тушкованої капусти зі свинячими реберцями
2-3 порції
Інгредієнти:
- Ребра свинячі нежирні — 350-400 р.
- Спеції для смаження м’яса
- Капуста свіжа — 1 невеликий вилок
- Морква — 1 середня
- Цибуля — 1 середня головка
- Помідор — 1 середній
- Масло рослинне — 3-4 ст. л.
- Сіль, цукор, перець