Гуляш з яловичини з підливою — 5 рецептів з фото

Гуляш — це напевно одне з найвідоміших м’ясних страв в радянські часи. У нас в студентській їдальні теж він був, правда, як правило, це був гарнір, на який виливали трошки підливи і було дуже здорово якщо попадався шматочок м’яса, що було не часто. Правда і коштував копійки, навіть у їдальні громадського харчування це було десь 28 копійок. В армії теж нам давали гуляш, правда по святах, але там вже було трохи м’яса.

Так що блюдо відоме. Зараз гуляш теж є в різних едальнях і це досить смачна страва. Готують його не тільки з яловичини але і з свинини. Готують на сковороді, в мультиварці, але кращий варіант звичайно казан. Чому ж людям це подобається? Ну по-перше наш гуляш, це просте блюдо, на відміну від, ну наприклад угорського. До речі Угорщина це батьківщина гуляшу. Всі вже знають легенду, що угорські пастухи кидали кістки в воду, утрирую звичайно, і їли. Це не зовсім так. А як? Ми зараз розглянемо.