Відмінний рецепт ароматної рибного супу з лосося, минтая і овочів.
Інгредієнти
-
300 гр.
— лосось (сьомга, кижуч або форель)
-
250 гр.
— минтай (філе)
-
2 шт.
— картопля
-
1 шт.
— селера (стебло)
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт
-
Смачний рибний суп подаємо гарячим з петрушкою і хрустким хлібом. Приємного апетиту!
Філе минтая і лосося нарізаємо кубиками, моркву розрізаємо вздовж на 2 частини і поперек скибочками, цибулю — дрібно, селера — шматочками.
У середній каструлі на середньому вогні розігріваємо олію, викладаємо підготовлену нарізану цибулю і обсмажуємо 2 хвилини, потім додаємо селеру, моркву і смажимо ще 2 хвилини.
Вливаємо воду (близько 1,8 літра) і варимо 10 хвилин. Потім додаємо нарізану картоплю, сіль, перець мелений, зменшуємо вогонь і варимо овочі ще 10 хвилин.
Викладаємо в бульйон з овочами підготовлені шматочки лосося, минтая, доводимо до кипіння і варимо ароматний супчик 5-6 хвилин.