Рибний суп з овочами


Відмінний рецепт ароматної рибного супу з лосося, минтая і овочів.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — лосось (сьомга, кижуч або форель)

  • 250 гр.

    — минтай (філе)

  • 2 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — селера (стебло)

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт

    Філе минтая і лосося нарізаємо кубиками, моркву розрізаємо вздовж на 2 частини і поперек скибочками, цибулю — дрібно, селера — шматочками.


    У середній каструлі на середньому вогні розігріваємо олію, викладаємо підготовлену нарізану цибулю і обсмажуємо 2 хвилини, потім додаємо селеру, моркву і смажимо ще 2 хвилини.


    Вливаємо воду (близько 1,8 літра) і варимо 10 хвилин. Потім додаємо нарізану картоплю, сіль, перець мелений, зменшуємо вогонь і варимо овочі ще 10 хвилин.


    Викладаємо в бульйон з овочами підготовлені шматочки лосося, минтая, доводимо до кипіння і варимо ароматний супчик 5-6 хвилин.

  • Смачний рибний суп подаємо гарячим з петрушкою і хрустким хлібом. Приємного апетиту!