Найпростіший рецепт дуже смачного супу з тріскою, морквою, солодким перцем і цибулею.
Інгредієнти
- 600-650 гр.- тріска
- 1 шт.- морква
- 1 шт.- перець (солодкий жовтий)
- 1 шт.- цибуля ріпчаста
- 2 зубчики- часник
- 3 пір’їнки- зелена цибуля
- 2 гілочки- петрушка
- 1/2 шт.- лимон
- 4 ст. л.- рослинна олія
- 2 щіпки- паприка
- 1/4 ч. л.- перець (мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Очищений цибулю нарізаємо півкільцями, очищений перець — скибочками, морква — соломкою, часник з петрушкою — дрібно.
Готове філе тріски нарізаємо на шматочки, посипаємо паприкою, петрушкою і поливаємо соком лимона (¼ шт.).
На олії обсмажуємо цибулю з часником, додаємо моркву, скибочки жовтого перцю, обсмажуємо 4-5 хвилин додаємо перець, сіль. Вливаємо в овочі воду стільки, щоб суп не був густим. Варимо овочі 5 хвилин додаємо підготовлені шматочки тріски і петрушку. Варимо ароматний рибний суп 15 хвилин і пробуємо на сіль.
Смачний рибний суп подаємо гарячим з скибочками лимона і зеленою цибулею. Приємного апетиту!