Рибний суп з овочами


Найпростіший рецепт дуже смачного супу з тріскою, морквою, солодким перцем і цибулею.

Інгредієнти

  • 600-650 гр.- тріска
  • 1 шт.- морква
  • 1 шт.- перець (солодкий жовтий)
  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • 2 зубчики- часник
  • 3 пір’їнки- зелена цибуля
  • 2 гілочки- петрушка
  • 1/2 шт.- лимон
  • 4 ст. л.- рослинна олія
  • 2 щіпки- паприка
  • 1/4 ч. л.- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Очищений цибулю нарізаємо півкільцями, очищений перець — скибочками, морква — соломкою, часник з петрушкою — дрібно.


Готове філе тріски нарізаємо на шматочки, посипаємо паприкою, петрушкою і поливаємо соком лимона (¼ шт.).


На олії обсмажуємо цибулю з часником, додаємо моркву, скибочки жовтого перцю, обсмажуємо 4-5 хвилин додаємо перець, сіль. Вливаємо в овочі воду стільки, щоб суп не був густим. Варимо овочі 5 хвилин додаємо підготовлені шматочки тріски і петрушку. Варимо ароматний рибний суп 15 хвилин і пробуємо на сіль.

Смачний рибний суп подаємо гарячим з скибочками лимона і зеленою цибулею. Приємного апетиту!