Рибний суп з брокколі і цвітною капустою


Барвистий рибний суп з тріски, броколі, цвітної капусти, солодкого перцю, моркви, томатів з додаванням перцю чилі.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — тріска (або інша за смаком)

  • 200 гр.

    — брокколі

  • 200 гр.

    — капуста (кольорова)

  • 1 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — перець (болгарський)

  • 1 шт.

    — морква

  • 3-4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/4 ч. л.

    — перець (чилі мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт

    Всі овочі промиваємо. Брокколі з кольоровою капустою розрізаємо на суцвіття, моркву нарізаємо кружальцями, помідори з перцем — крупно.


    2 літра води (в ідеалі рибного бульйону) доводимо до кипіння, викладаємо підготовлені помідор, морква, перець і варимо 12-15 хвилин.


    Потім додаємо брокколі, цвітну капусту, сіль і перець чилі. Варимо овочі 10 хвилин.


    Поки варяться овочі, рибу філе або на кістки викладаємо в гаряче масло й обсмажуємо з 2-х сторін по 2-3 хвилини.

    Обсмажену рибу нарізаємо на більш дрібні шматки і викладаємо разом з олією, в якому вона смажилася, в бульйон з овочами. Доводимо ароматний рибний суп до кипіння, варимо 5 хвилин і відразу подаємо. Приємного апетиту!