Барвистий рибний суп з тріски, броколі, цвітної капусти, солодкого перцю, моркви, томатів з додаванням перцю чилі.
Інгредієнти
-
500 гр.
— тріска (або інша за смаком)
-
200 гр.
— брокколі
-
200 гр.
— капуста (кольорова)
-
1 шт.
— помідори
-
1 шт.
— перець (болгарський)
-
1 шт.
— морква
-
3-4 ст. л.
— рослинна олія
-
1/4 ч. л.
— перець (чилі мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт
Всі овочі промиваємо. Брокколі з кольоровою капустою розрізаємо на суцвіття, моркву нарізаємо кружальцями, помідори з перцем — крупно.
2 літра води (в ідеалі рибного бульйону) доводимо до кипіння, викладаємо підготовлені помідор, морква, перець і варимо 12-15 хвилин.
Потім додаємо брокколі, цвітну капусту, сіль і перець чилі. Варимо овочі 10 хвилин.
Поки варяться овочі, рибу філе або на кістки викладаємо в гаряче масло й обсмажуємо з 2-х сторін по 2-3 хвилини.
Обсмажену рибу нарізаємо на більш дрібні шматки і викладаємо разом з олією, в якому вона смажилася, в бульйон з овочами. Доводимо ароматний рибний суп до кипіння, варимо 5 хвилин і відразу подаємо. Приємного апетиту!