Картопляний суп з ковбасою і яйцями


Відмінний рецепт ароматного супу з картоплею, копченою ковбасою і курячими яйцями.

Інгредієнти

  • 1,3 кг.- картопля
  • 400 гр.- ковбаса (копчена)
  • 5 шт.- куряче яйце
  • 150 гр.- сметана
  • 1 ст. л.- мука
  • 2 ст. л.- оцет (винний)
  • 2 кубика- бульйон (м’ясний)
  • 2 шт.- лавровий лист
  • за смаком- перець (мелений)

Рецепт

Очищену картоплю нарізаємо кубиками, копчену ковбасу — кружечками. Підготовлені кубики картоплі заливаємо водою (1,5 літра) і варимо 25 хвилин.


Додаємо до картоплі кружечки ковбаси, лавровий лист, перець і кубики бульйону. Варимо ароматний суп 15 хвилин.


Додаємо винний оцет. Курячі яйця по одному розбиваємо в миску і акуратно виливаємо в суп. Чекаємо, поки білок кожного яйця затвердіє, і вливаємо наступне. Отримуємо яйця-пашот в супі.


Борошно перемішуємо у воді (½ склянки), потім вливаємо в сметану, перемішуємо і відправляємо сметанную суміш у суп. Акуратно перемішуємо, щоб не зашкодить яйця і варимо ще 4-5 хвилин.

Ароматний картопляний суп з ковбасою подаємо гарячим. Приємного апетиту!