Відмінний рецепт ароматного супу з картоплею, копченою ковбасою і курячими яйцями.
Інгредієнти
- 1,3 кг.- картопля
- 400 гр.- ковбаса (копчена)
- 5 шт.- куряче яйце
- 150 гр.- сметана
- 1 ст. л.- мука
- 2 ст. л.- оцет (винний)
- 2 кубика- бульйон (м’ясний)
- 2 шт.- лавровий лист
- за смаком- перець (мелений)
Рецепт
Очищену картоплю нарізаємо кубиками, копчену ковбасу — кружечками. Підготовлені кубики картоплі заливаємо водою (1,5 літра) і варимо 25 хвилин.
Додаємо до картоплі кружечки ковбаси, лавровий лист, перець і кубики бульйону. Варимо ароматний суп 15 хвилин.
Додаємо винний оцет. Курячі яйця по одному розбиваємо в миску і акуратно виливаємо в суп. Чекаємо, поки білок кожного яйця затвердіє, і вливаємо наступне. Отримуємо яйця-пашот в супі.
Борошно перемішуємо у воді (½ склянки), потім вливаємо в сметану, перемішуємо і відправляємо сметанную суміш у суп. Акуратно перемішуємо, щоб не зашкодить яйця і варимо ще 4-5 хвилин.
Ароматний картопляний суп з ковбасою подаємо гарячим. Приємного апетиту!