Відмінний рецепт ароматної китайського супу з куркою, коренем петрушки, морквою, скляної локшиною (Фунчоза), імбиром і соєвим соусом.
Інгредієнти
-
150 гр.
— курка (філе грудки)
-
50 гр.
— морква
-
50 гр.
— корінь петрушки
-
50 гр.
— локшина (скляна, суха Фунчоза)
-
1 зубчик
— часник
-
1 ч. л.
— імбир (свіжий натертий)
-
2 ст. л.
— соєвий соус
-
1 шт.
— зелена цибуля (стебло)
-
2 гілочки
— петрушка
-
30 мл.
— рослинна олія (кунжутна)
-
1 ч. л.
— спеції (китайські)
Рецепт
Курячу грудку, очищені моркву з коренем петрушки нарізаємо тонкими смужками, зелену цибулю — дрібно, імбир з часником дрібно натираємо.
Підготовлену курячу грудку викладаємо в гаряче кунжутне масло й обсмажуємо на сильному вогні, поки не посвітлішає. Використовуємо сковороду-вок.
Додаємо курку в соєвий соус, натертий часник, імбир і перемішуємо.
Викладаємо підготовлені корінь петрушки, моркву, зелену цибулю і обсмажуємо не до повної готовності.
Вливаємо в сковороду-вок воду (700 мл), додаємо китайські спеції і варимо ароматний суп на повільному вогні до повної готовності овочів.
В кінці додаємо в суп скляну локшину і варимо 1-2 хвилини, тат як локшина Фунчоза швидко готується.
Додаємо нарізану петрушку, пробуємо на сіль і знімаємо китайський суп з вогню.
Готовий ароматний китайський суп подаємо гарячим. Приємного апетиту!