Китайський курячий суп


Відмінний рецепт ароматної китайського супу з куркою, коренем петрушки, морквою, скляної локшиною (Фунчоза), імбиром і соєвим соусом.

Інгредієнти

  • 150 гр.

    — курка (філе грудки)

  • 50 гр.

    — морква

  • 50 гр.

    — корінь петрушки

  • 50 гр.

    — локшина (скляна, суха Фунчоза)

  • 1 зубчик

    — часник

  • 1 ч. л.

    — імбир (свіжий натертий)

  • 2 ст. л.

    — соєвий соус

  • 1 шт.

    — зелена цибуля (стебло)

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 30 мл.

    — рослинна олія (кунжутна)

  • 1 ч. л.

    — спеції (китайські)

Рецепт

    Курячу грудку, очищені моркву з коренем петрушки нарізаємо тонкими смужками, зелену цибулю — дрібно, імбир з часником дрібно натираємо.


    Підготовлену курячу грудку викладаємо в гаряче кунжутне масло й обсмажуємо на сильному вогні, поки не посвітлішає. Використовуємо сковороду-вок.


    Додаємо курку в соєвий соус, натертий часник, імбир і перемішуємо.


    Викладаємо підготовлені корінь петрушки, моркву, зелену цибулю і обсмажуємо не до повної готовності.


    Вливаємо в сковороду-вок воду (700 мл), додаємо китайські спеції і варимо ароматний суп на повільному вогні до повної готовності овочів.


    В кінці додаємо в суп скляну локшину і варимо 1-2 хвилини, тат як локшина Фунчоза швидко готується.


    Додаємо нарізану петрушку, пробуємо на сіль і знімаємо китайський суп з вогню.

    Готовий ароматний китайський суп подаємо гарячим. Приємного апетиту!