Шоколадний пудинг


Для ласунів! Швидкий рецепт смачного шоколадного пудингу з борошна, какао, цукру, молока, шоколаду з додаванням кориці і ванільного екстракту.

Інгредієнти

  • 500 мл.

    — молоко

  • 250 гр.

    — цукор

  • 150 гр.

    — борошно (вищий сорт)

  • 100 гр.

    — шоколад

  • 75 гр.

    — какао (порошок)

  • 35 гр.

    — крохмаль (кукурудзяний)

  • 35 гр.

    — вершкове масло

  • 1 ст. л.

    — кориця

  • 1 ч. л.

    — ванільний екстракт

Рецепт приготування

    У каструлі змішуємо віночків всі сухі інгредієнти: цукор, какао, борошно, кориця і крохмаль.


    Вливаємо в підготовлену суху суміш молоко, помішуючи віночком, ставимо на вогонь, доводимо заготовку для пудингу до кипіння і варимо 2 хвилини, помішуючи.


    Шоколад дрібно нарізаємо ножем.


    Поки заготівля для пудингу гаряча додаємо ванільний екстракт, вершкове масло і підготовлений шоколад.


    Добре перемішуємо ароматний пудинг до стану крему.

    Готовий шоколадний пудинг охолодити, розкладаємо по мисках і подаємо з печивом. Зверху пудинг можна посипати шоколадом. Приємного апетиту!