Сирно-вершковий крем

найсмачніший і стійкий Сирно-вершковий крем для прошарку, прикраси і начинки домашньої випічки. Тут рецепт, заходьте, готуйте!

Всім привіт! Сьогодні ми з вами приготуємо Сирно-вершковий крем. Він смачний, універсальний і дуже стійкий. Застосовується для прошарку в бісквітних тортах, для начинки тістечок, пончиків, тарталеток і будь-якої іншої домашньої випічки. З нього виходять дуже красиві, високі шапочки від капкейків. Для додання крему більш насиченого смаку можна додати в неї тертий шоколад, шматочки ягід або подрібнені горіхи.

Торт Бісквіт королеви Вікторії з начинкою з Полуничного конфі, прошарком і прикрасою з Сирно-вершкового крему вийшов просто чудовий. Я розміщу фото торта в кінці цієї статті, подивіться. А краще переходьте за посиланням у назві, яка приведе вас на сторінку з рецептом. Можете відразу починати готувати, там все докладно описано.

Для того, щоб крем вийшов гладкий і однорідний я раджу придбати пастоподібний сир будь-якої жирності. А якщо сир буде зернистий, тоді крем вийде точно такий же, як у мене з невеликими крупинками, що теж добре.

Я хотіла щоб крем вийшов дуже стійкий, тому додала в нього желатин. Але, якщо вам крем потрібен тільки для начинки кондитерських виробів, тоді можна обійтися без желатину.

Отже, як зробити найсмачніший Сирно-вершковий крем в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фотографіями.