Неймовірно легкий рецепт, який виглядає вражаюче. Цей рецепт без запікання і приготування великодніх яєць відбувається в одну мить.
Інгредієнти
-
8 шт.
— шоколад (шоколадні яйця кіндер або аналог)
-
150 гр.
— сир (вершковий)
-
125 мл.
— вершки (жирні)
-
30 гр.
— цукрова пудра
-
1/2 ст. л.
— сік лимона
-
1/2 ст. л.
— ванільний цукор
Для жовтка
-
для жовтка
— пюре (Фруктове або гоголь-моголь)
Рецепт приготування
-
Приємного апетиту!
Використовуючи маленький зазубрений ніж, обережно видаляємо верхні частини шоколадних яєць (краще ніж нагріти під гарячою водою, щоб шоколад не розколовся), виймаємо іграшки, якщо вони є в яйці.
Відправляємо яйця в холодильник, поки готуємо начинку.
Збиваємо міксером протягом 3 хвилин сир, цукрову пудру, лимонний сік і ванільний цукор.
Окремо збиваємо вершки. Акуратно змішуємо збиті вершки з сирною сумішшю.
Чайною ложкою акуратно наповнюємо охолоджені яйця і залишаємо на 30 хвилин в холодильнику, щоб начинка загусла.
Чайною ложкою в середині яйця робимо поглиблення шириною близько 1 см. і в це поглиблення викладаємо жовте фруктове пюре або охолоджений гоголь-моголь, яка буде імітувати яєчний жовток.
Відправляємо яйця в холодильник ще на 20 хвилин. Великодні яйця готові.