Торт Наполеон

Класичний торт Наполеон — це самий смачний десерт з листкового тіста. Тут простий рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!

Привіт, привіт! На численні прохання пишу рецепт, який так полюбився вам, десерту. Це смачний, незабутній класичний торт Наполеон. Всі ми знаємо, що цей десерт буває двох видів. Один соковитий, добре просочений вологою кремом, а другий хрусткий, який прослаивается кремом на масляній основі.

Коржі для обох варіантів випікаються однаково, а далі, хочете ніжний м’який торт або бажаєте похрумтіти — вибір за вами. У мене на блозі є рецепт Класичного заварного крему або Крему Дипломат — це добре для просоченого торта. І рецепт Крему Шарлот або Крему з вареного згущеного молока — це для хрусткого тортика. Всі клікабельні посилання, перейдіть по них, готуйте крем, а потім повертайтеся сюди для складання і прикраси Наполеона.

Я в цій статті детально опишу процес приготування листкового тіста, випікання з нього коржів і збірку нашого торта. Крем я буду використовувати Класичний заварний і тут, у списку інгредієнтів пропишу кількість продуктів для нього.

Для того, щоб ви не заплуталися, я напишу послідовність ваших дій. На самому початку потрібно приготувати листкове тісто для коржів і покласти його в холодильник для дозрівання згідно з рецептом, який описаний нижче. Поки тісто доходить до потрібної кондиції, переходьте за посиланням вподобаного вам крему, готуйте його і потім повертайтеся сюди. Після закінчення потрібного часу дістаньте тісто з холодильника і спечіть з нього коржі. Потім зберіть і прикрасьте торт.

Отже, як приготувати найсмачніший класичний торт Наполеон з заварним кремом в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.