Бісквіт на яйцях

Смачний, легкий, пухкий, повітряний Бісквіт на яйцях для торта. Тут докладний рецепт покроково з фото. Заходьте, готуйте!

Традиційний класичний бісквіт на яйцях — це один з найбільш простих бісквітів, який підходить для основи в тортах, тістечках, від капкейків та інших десертах.

Рецепт досить відомий, мій варіант з поділом яєць, який включає в себе три основні інгредієнти — борошно, цукор, яйця.

Бісквіт виходить легким, високим і пишним завдяки добре збитим білків. Соду і розпушувач тут не застосовують.

За складом та приготування він схожий на Класичний шоколадний бісквіт, рецепт якого я описувала раніше.

Якої температури повинні бути яйця? Найкраще кімнатної температури, тоді білок добре зіб’ється і буде довше тримати пишну консистенцію. Я експериментувала з холодними і теплими яйцями, другий варіант мене більше влаштував.

У цьому рецепті я детально опишу як збити яйця для бісквіта.

насправді немає ніякої складності у збиванні білка. Умови такі: в них не повинен потрапити жовток при відділенні від слова зовсім). І друга умова — тару для збивання потрібно максимально знежирити.То є добре вимити і протерти насухо.

Тепер про кількість яєць. Якщо ви зверніть увагу на список інгредієнтів нижче, то там у мене білок і жовток розписані по вазі (!). Тому, ваш бісквіт може вийти з 4-х, 5-ти чи 6-ти яєць, все залежить від їх категорії і розміру.

По-моєму, про класичний варіант я все розповіла, а тепер, давайте додамо до нього родзинку. В моєму рецепті є білий шоколад, сухе молоко і вершкове масло, я пропоную додати в ваш бісквіт ці інгредієнти — він вийде дуже смачний, повітряний і пишний. Просто смакота!

Але ви можете зупинитися на класиці, я в рецепті пропишу те місце, де закінчується простий варіант і починається з добавками.

Отже, як приготувати смачний класичний бісквіт на яйцях у домашніх умовах — простий рецепт з фото покроково.