Торт Естерхазі

найсмачніший класичний миндадьно-горіховий торт Естерхазі. Тут подрбный рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!

Всім привіт! Дуже смачний, ніжний, незвичайний мигдальний торт Естерхазі з оригінальним малюнком у вигляді павутинки і мигдалевими пелюстками з боків — це візитна картка, за якою торт неможливо сплутати з якимось іншим. Сьогодні я пишу для Вас його рецепт. І, як завжди, адаптуються під домашні умови, щоб ви могли з легкістю приготувати у себе на кухні.

В оригіналі торт Естерхазі готується з мигдальної муки з додаванням будь-яких горіхів. В нашому випадку це буде волоський горіх. Ви можете вибирати будь-який, який вам більше подобається.

Для промазки між коржами нам знадобиться заварний крем. На моєму блозі є рецепт Класичного заварного крему і крему Дипломат вони добре пропитают коржі — їх дуже рекомендую. Чи можна поекспериментувати з кремом Шарлот — в цьому випадку торт вийде менш вологий, але зате досить насичений і ситний.

Я спеціально для нашого торта приготувала Заварний крем на жовтках. Ви можете зробити те ж саме. Рецепти всіх кремів є посилання з назвою. Заходьте, знайомтесь, вибирайте, готуйте і повертайтеся сюди для продовження створення торта Естерхазі.

Щоб ви не заплуталися, я напишу послідовність ваших дій. Спочатку вам потрібно вибрати і приготувати крем. Потім поставити його в холодильник на стабілізацію. Після потрібно спекти коржі, зібрати торт, приготувати глазур для декору і в останню чергу прикрасити торт.

Отже, як приготувати найсмачніший класичний торт Естерхазі в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.