Заварний крем Дипломат

Дуже смачний, ніжний заварний крем Дипломат або Пломбір на вершках для тортів і тістечок. Тут детальний рецепт з фото. Заходьте, готуйте!

Всім привіт! Зараз я напишу рецепт ще одного дуже смачного заварного крему для різних тортів і тістечок. Називається він Заварний крем Дипломат або по іншому крем, Пломбір на вершках. Чому Пломбір — тому що готовий крем насправді має смак і запах морозива Пломбір. І, скажу вам по секрету, якщо крем заморозити, то вийде ніжна ароматна домашнє морозиво.

Зазвичай заварний крем Дипломат використовують для прошарку в багатошарових тортах, наприклад в торт Наполеон. Тому я в цьому рецепті розповім вам таку кількість інгредієнтів, щоб крему, приготованого з них, вистачило на 12-15 коржів. Але, якщо для вас це занадто багато, тоді приготуйте крем з половини або 1/3 частини всіх продуктів.

Рецепт торта Наполеон є посилання з назвою, заходьте, готуйте. А в кінці цієї статті я розміщу фото торта в розрізі, можна подивитися.

Для того щоб приготувати крем Дипломат спочатку потрібно зробити Класичний заварний крем за рецептом, який ховається в посиланні з назвою. Потім окремо збити жирні вершки. Як це зробити дуже докладно написано в рецепті Крему зі збитих вершків і цукру. А потім об’єднати ці два крему в один і вийде заварний крем Дипломат або Пломбір на вершках.

Так як рецепт заварного крему і кремом зі збитих вершків у мене на блозі вже є, я не буду описувати їх приготування в цій статті. Тут я детально опишу як з двох різних кремів зробити крем Дипломат. Ви переходьте за посиланнями, готуйте, а потім повертайтеся сюди для продовження.

Також, для зручності, я пропишу в списку інгредієнтів кількість продуктів для них.

Отже, як приготувати найсмачніший заварний крем Дипломат (Пломбір на вершках) в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.