Шоколадний крем чіз

Шоколадний крем-чіз з вершковим маслом для вирівнювання, фінішного покриття і прикраси тортів. Тут покроковий рецепт. Заходьте!

Привіт, мої дорогі друзі! У цій статті рецепт смачного, ніжного, сталого крему для тортів, тістечок, печива і будь-якої іншої домашньої випічки. Називається він Шоколадний крем-чіз. Найбільшу популярність цей крем отримав як крем для вирівнювання, фінішного покриття і прикраси кондитерських виробів.

На моєму блозі є рецепт торта Чорний ліс. У ньому шоколадний крем-чіз застосовується для вирівнювання і, за бажанням, для прикраси. Внизу статті я розміщу фото торта, подивіться. Або натисніть на посилання з назвою та потрапляйте відразу на сторінку з рецептом. Там все дуже детально описано, готуйте із задоволенням.

Також з шоколадного крему чіз виходять прекрасні, чарівні шапочки від капкейків. Рекомендую подивитися рецепт капкейків Червоний оксамит — це неповторне поєднання смаків і краси. Посилання в назві кликабельна, заходьте, ласкаво прошу!

Шоколадний крем-чіз можна зробити з додаванням будь-якого сорту шоколаду (білого, молочного, темного). Технологія приготування кожного з варіантів нічим не відрізняється один від одного. Але результат все ж має відмінності. Починаючи від кольору готового крему, закінчуючи його текстурою і стабільністю.

Найбільш щільний і стійкий виходить крем із застосуванням темного сорти шоколаду. Він навіть по своїй структурі нагадує шоколадний крем ганаш, потім з молочним і далі з білим.

Готується крем дуже просто, без зайвих премудростей. Я в цьому рецепті опишу варіанти шоколадного крему чіз на з білим і темним шоколадом. Якщо вам, як і мені, хочеться приготувати два види крему, тоді пропоную поділити всі інгредієнти надвоє. І одну частину зробити з темним, а другу з білим шоколадом.

Отже, як приготувати шоколадний крем-чіз з вершковим маслом в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.