Лимонні тарталетки

Смачні, ніжні Лимонні тарталетки з Італійської меренгою і лимонним курдом. Тут детальний рецепт з фото. Заходьте, готуйте!

Якщо ви не вперше зайшли на мій блог, тоді знаєте, що я любителька всього шоколадного і ще велика прихильниця всіляких кислих ягід (журавлини, брусниці, чорної і червоної смородини), в список я з задоволенням візьму лимони і всіляку випічку з ними. І цей рецепт буде про наивкуснейшие і найніжніші Лимонні тарталетки.

Ми з вами приготуємо дві великі тарталетки 16 і 10 див. Зробимо начинку з лимонного крему і завершимо композицію квітами з Італійської меренги.

В підсумку вийдуть чудові, яскраві, ароматні десерти, які чудово доповнять будь-який святковий стіл або стануть душею вечірніх посиденьок за кухликом чаю).

Готуються вони просто, всі подробиці я розповім. У цьому рецепті я даю граммовки інгредієнтів для Лимонного курда і для Італійської меренги, а рецепти з покроковим процесом їх приготування ви знайдете, натиснувши на назви. Заходьте, готуйте, всі посилання клікабельні.

Як приготувати пісочне тісто і спекти основи для наших тарталеток я опишу тут нижче. Розрахунок інгредієнтів для тіста йде на 2 тарталетки діаметром 16 див. Але ви можете спекти кілька маленьких або навпаки одну дуже велику. Якщо будете випікати в таких формах, як я, тоді трохи тіста у вас залишиться. Покладіть його в морозильник, впевнена, вона вам ще знадобиться.

Черговість приготування Лимонних тарталеток буде така: спочатку заздалегідь (за 2-3 години, не менше) готуємо начинку, після робимо тісто і випікаємо його, в останню чергу збиваємо меренгу для прикраси і декоруємо.

Отже, як приготувати Лимонні тарталетки в домашніх умовах — простий покроковий рецепт з фотографіями.