Домашні цукерки Рафаелло


Ароматні кокосові кульки з мигдалем а-ля Raffaello. Такі цукерки ще відмінно підійдуть для прикраси кокосового торта.

Інгредієнти

  • 160 гр.

    — молоко сухе знежирене)

  • 95 гр.

    — вершкове масло

  • 85 гр.

    — цукрова пудра

  • 80 гр.

    — кокосова стружка

  • 60 мл

    — вода

  • 45 шт.

    — мигдаль (смажений без шкірки)

  • для прикраси

    — кокосова стружка

Рецепт приготування

    Воду наливаємо в каструлю і додаємо цукрову пудру.


    Добре перемішуємо і доводимо сироп до кипіння.


    Кокосову стружку перемішуємо з сухим молоком, вершкове масло розтоплюємо.


    У киплячий сироп, постійно помішуючи, додаємо суміш з молока, кокосової стружки і знімаємо з вогню.


    Додаємо розтоплене вершкове масло.


    Перемішуємо заготовку для Рафаелло і відправляємо в холодильник на 1 годину.


    Поки охолоджується ароматна маса, мигдаль обсмажуємо на сковороді і видаляємо шкірку.


    Невелика кількість охолодженої заготовки беремо великою ложкою і посередині додаємо мигдаль.


    Закриваємо мигдаль масою і скачуємо в кулю розміром з волоський горіх.


    Готові ароматні кульки обвалюємо в кокосовій стружці і викладаємо на тарілку.

    Подаємо смачні цукерки Рафаелло відразу. Приємного апетиту!