Ароматні кокосові кульки з мигдалем а-ля Raffaello. Такі цукерки ще відмінно підійдуть для прикраси кокосового торта.
Інгредієнти
-
160 гр.
— молоко сухе знежирене)
-
95 гр.
— вершкове масло
-
85 гр.
— цукрова пудра
-
80 гр.
— кокосова стружка
-
60 мл
— вода
-
45 шт.
— мигдаль (смажений без шкірки)
-
для прикраси
— кокосова стружка
Рецепт приготування
Воду наливаємо в каструлю і додаємо цукрову пудру.
Добре перемішуємо і доводимо сироп до кипіння.
Кокосову стружку перемішуємо з сухим молоком, вершкове масло розтоплюємо.
У киплячий сироп, постійно помішуючи, додаємо суміш з молока, кокосової стружки і знімаємо з вогню.
Додаємо розтоплене вершкове масло.
Перемішуємо заготовку для Рафаелло і відправляємо в холодильник на 1 годину.
Поки охолоджується ароматна маса, мигдаль обсмажуємо на сковороді і видаляємо шкірку.
Невелика кількість охолодженої заготовки беремо великою ложкою і посередині додаємо мигдаль.
Закриваємо мигдаль масою і скачуємо в кулю розміром з волоський горіх.
Готові ароматні кульки обвалюємо в кокосовій стружці і викладаємо на тарілку.
Подаємо смачні цукерки Рафаелло відразу. Приємного апетиту!