Крем-чіз на вершках

Самий ніжний, смачний Крем-чіз на вершках для торта, капкейків та іншої випічки. Тут детальний рецепт з фото. Заходьте, готуйте!

Привіт всім! Сьогодні я напишу для вас рецепт ще одного крему на основі вершкового сиру. Називається він Крем-чіз на вершках. Це дуже смачний, ніжний крем для будь-якого прошарку бісквітного торта, для прикраси капкейків, для начинки заварних тістечок, пончиків і будь-якої іншої домашньої випічки.

Крем-чіз на вершках — це молодший брат Крему чіз на олії. Але, на відміну від другого він менш стійкий. І якщо вам хочеться використовувати в торті тільки сирний крем, тоді для прошарку я б рекомендувала крем на вершках, а для фінішного покриття і вирівнювання на олії.

Ще на моєму блозі є рецепт Шоколадного крему чіз. Насправді це той же Крем-чіз на маслі, але з додаванням шоколаду. Кому цікаво — переходьте на сторінку з рецептом і готуйте. Я дуже рекомендую цей варіант крему для фінішного покриття Шварцвальдского торта Чорний ліс.

У мене на блозі є рецепт неймовірно красивого і смачного торта Червоний оксамит з прошарком з Крему чіз на вершках. В кінці статті я розміщу фото торта в розрізі, подивіться. А якщо є бажання приготувати цей шедевр кондитерського мистецтва, тоді переходьте за посиланням у назві і готуйте в своє задоволення.

Для Морквяних капкейків, рецепт яких також є в засланні, я дуже рекомендую зробити красиві, високі шапочки з цього крему. Фото капкейків теж є в кінці цієї статті — можна подивитися.

Щоб приготувати Крем-чіз на вершках, вам, крім продуктів, знадобиться ще глибока миска для збивання і міксер. Але рецепт приготування дуже простий, прочитайте його до кінця і повторіть за мною. В результаті у вас вийде смачний, красивий, сирний крем з щільною однорідною текстурою.

Отже, як зробити Крем-чіз на вершках в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.