Шоколадний бісквіт на окропі

Самий соковитий і ніжний шоколадний бісквіт на окропі. Тут знайдете покроковий рецепт з фото. Заходьте і готуйте в своє задоволення!

Вітаю усіх відвідувачів мого сайту! Сьогодні я пишу для вас чергову статтю з рецептом. І на цей раз про шоколадний бісквіт на окропі. Думаю, багатьом з вас він вже знайомий — це досить відомий бісквіт, який можна застосувати в якості основи дуже багатьох шоколадних тортів.

У мене на блозі є рецепт торта Снікерс. Для нього цей шоколадний бісквіт підходить ідеально. У поєднанні з кремом з вареного згущеного молока, вареної карамелі і смаженого арахісу він набуває феєрично незабутній смак!

Не менш неймовірний, досить відомий Шварцвальдский торт Чорний ліс з кремом зі збитих вершків і вишневою начинкою — ммм дуже смачно!

Або більш спокійний за смаковими поєднаннями Темний Ларрі — теж рекомендую, дуже простий і смачний торт. Особливо підійде для тих з вас, у кого мало досвіду в кондитерській справі.

Нижче в статті я розмістила фотографії трьох тортів в розрізі, подивіться, або переходьте за посиланнями в назвах і відразу потрапите на сторінки з рецептами. Там приготування описано дуже детально з усіма покроковими фотографіями.

Шоколадний бісквіт на окропі після випічки виходить досить вологим, соковитим. Завдяки чому він набуває ніжний оксамитовий смак. І також повітряну, м’яку і дуже пористу структуру. Тому я вважаю, що йому зовсім не потрібна просочення.

Щоб приготувати такий бісквіт вам буде потрібно мінімум засобів — пара глибоких мисок, ручної віночок, форма для випічки, кулінарні ваги і духовка, ну і ваші умілі руки). Більше нічого не потрібно. А зараз я детально опишу всі етапи. Ви повторіть за мною і все обов’язково вийде.

Отже, як приготувати смачний шоколадний бісквіт на окропі в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.