Оригінальний рецепт ароматної десерту Тірамісу з шоколадними млинцями, вершковим сиром Маскарпоне і бісквітним печивом.
Інгредієнти
Для млинців:
-
180 гр.
— борошно (пшенична вищий сорт)
-
400 мл.
— молоко (2,8%)
-
3 шт.
— куряче яйце
-
22 гр.
— какао (порошок)
-
15 гр.
— цукор
-
1 щіпка
— сіль
-
60 мл
— рослинна олія
Для крему:
-
200 гр.
— сир (вершковий Сир)
-
3 ст. л.
— цукрова пудра
-
1 ч. л.
— ванільний цукор
Для начинки:
-
200 мл.
— кава (готовий міцний)
-
1 ст. л.
— цукрова пудра
-
20 шт.
— печиво (бісквітне, пальчики)
Рецепт приготування
Для шоколадних млинців у мисці змішуємо борошно, какао-порошок, цукрову пудру і сіль.
В іншій мисці збиваємо виделкою яйця з водою (30 мл) і вливаємо в миску з борошном.
Додаємо масло, порціями молоко і перемішуємо вінчиком шоколадне тісто до однорідного стану.
На антипригарній сковороді смажимо з 2-х сторін тонкі шоколадні млинці (10 шт.).
Для крему в чашці змішуємо Сир, цукрову пудру і ванільний цукор.
Кожний шоколадний блін змащуємо підготовленим вершковим кремом.
Міцна кава змішуємо з цукровою пудрою (1 ст. л.) і вимочуємо по 2 шт. печиво пальчики.
Просочене викладаємо печиво посередині кожного млинця.
Звертаємо та шоколадні млинці Тірамісу готові.
Ароматні млинці Тірамісу посипаємо цукровою пудрою і подаємо до улюблених гарячих напоїв. Приємного апетиту!