Шоколадні млинці Тірамісу


Оригінальний рецепт ароматної десерту Тірамісу з шоколадними млинцями, вершковим сиром Маскарпоне і бісквітним печивом.

Інгредієнти

Для млинців:

  • 180 гр.

    — борошно (пшенична вищий сорт)

  • 400 мл.

    — молоко (2,8%)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 22 гр.

    — какао (порошок)

  • 15 гр.

    — цукор

  • 1 щіпка

    — сіль

  • 60 мл

    — рослинна олія

Для крему:

  • 200 гр.

    — сир (вершковий Сир)

  • 3 ст. л.

    — цукрова пудра

  • 1 ч. л.

    — ванільний цукор

Для начинки:

  • 200 мл.

    — кава (готовий міцний)

  • 1 ст. л.

    — цукрова пудра

  • 20 шт.

    — печиво (бісквітне, пальчики)

Рецепт приготування

    Для шоколадних млинців у мисці змішуємо борошно, какао-порошок, цукрову пудру і сіль.


    В іншій мисці збиваємо виделкою яйця з водою (30 мл) і вливаємо в миску з борошном.


    Додаємо масло, порціями молоко і перемішуємо вінчиком шоколадне тісто до однорідного стану.


    На антипригарній сковороді смажимо з 2-х сторін тонкі шоколадні млинці (10 шт.).


    Для крему в чашці змішуємо Сир, цукрову пудру і ванільний цукор.


    Кожний шоколадний блін змащуємо підготовленим вершковим кремом.


    Міцна кава змішуємо з цукровою пудрою (1 ст. л.) і вимочуємо по 2 шт. печиво пальчики.


    Просочене викладаємо печиво посередині кожного млинця.


    Звертаємо та шоколадні млинці Тірамісу готові.

    Ароматні млинці Тірамісу посипаємо цукровою пудрою і подаємо до улюблених гарячих напоїв. Приємного апетиту!