Смачний, ніжний, гарний крем з маскарпоне і згущеного молока для торта або тістечка. Тут детальний рецепт з фото. Заходьте, готуйте!
Всім привіт! Так уже повелося, що рецепти кремів я пишу спеціально для якогось торта. Крем з маскарпоне і згущеного молока не виняток. Рецепт цього смачного, гладкого і дуже ніжного крему, який відмінно підійде як для прошарку в бисквитном торті, так і для начинки тістечок, особливо тих, що готуються з заварного тіста (еклери, профітролі, Шу), я пишу на додаток до торту Рафаелло.
Якщо крем з маскарпоне і згущеного молока використовувати для прошарку в бісквітних тортах — то напевно не знадобиться просочення. Тому що в кремі досить вологи із-за присутності вершків. І він відмінно просочить собою практично будь-шифоновий бісквіт. За винятком тих випадків, коли просочення необхідна згідно з рецептом.
Робити з цього крему шапочки від капкейків або прикраси на торти можна, але після відсадження рекомендую відразу ставити десерти в холодильник для того, щоб крем стабілізувався. Бо він не дуже стабільний і ваші прикраси можуть поплисти .
В кінці статті я розміщу фото схожого на сніговика, білосніжного торт Рафаелло — можна подивитися. Для тих, хто хоче приготувати торт самостійно, я підготувала окремий рецепт, він ховається в посиланні з назвою. Заходьте і готуйте в своє задоволення!
Ще я б порекомендувала приготувати крем з маскарпоне і згущеного молока для торта Наполеон або для Медовика. У випадку з Медовиком я б поклала в крем меншу кількість згущеного молока, тому що медові коржі і без того дуже солодкі. Спробуйте, поекспериментуйте — буду рада вашим відгукам в коментарях.
А ми повернемося до нашого крему. Прочитайте, будь ласка, розділ «Примітка» і враховуйте мої рекомендації.
Отже, як приготувати смачний крем з маскарпоне і згущеного молока для торта в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.