Імбирні пряники

Смачні, ароматні, корисні Імбирні пряники ручної роботи. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!

Привіт всім, хто мене знає і хто не знає, теж привіт! Сьогодні пишу для вас новий рецепт. На цей раз це будуть всім відомі і дуже смачні Імбирні пряники. Ми з вами приготуємо їх з натуральних продуктів — меду, вершкового масла, яєць. І для надання неповторного оригінального смаку додамо мелений імбир і корицю.

останнім часом Імбирні пряники отримали особливу популярність. Їх випікають, надаючи різну форму (сніговики, сніжинки, ялинки, великодні яйця іт.д.). Потім розмальовують спеціальної різнобарвною глазур’ю — Айсингом, упаковують в коробочки і дарують рідним і близьким. Виходить смачно, красиво, і дуже душевненько! Рецепт цукрової глазурі є посилання з назвою. Там же інструкція з розпису пряників найпростіша для початківців.

Продукти для Імбирних пряників вибирайте якісні — вершкове масло 82,5 %, мед тільки натуральний. І бажано свіжий, не загустілий. Ще, при бажанні можна додати мелену гвоздику і мускатний горіх. Борошно для тіста купуйте вищої якості тонкого помелу. Якщо є можливість купити борошно з вмістом білка 13% і більше — тоді просто здорово.

Ще, кількість борошна, прописане в списку інгредієнтів орієнтовний і не точне. Тому що тут все залежить від вологоємності борошна, густоти меду і ваги яєць. Тому орієнтуйтеся на 500 гр. І по ходу замісу тіста вам стане зрозуміло ту кількість, яка необхідна у вашому випадку.

Отже, як приготувати найсмачніші Імбирні пряники в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.