Торт Молочна дівчинка

Торт Молочна дівчинка — це один з найпопулярніших десертів. За моїм рецептом, ви легко приготуєте торт своїми руками! Клікайте!

Привіт, мої дорогі читачі! Зараз напишу для вас рецепт дуже популярного десерту. Називається він торт Молочна дівчинка. Іноді його ще називають Молочна ніжність. Родом він з Німеччини, але в Росії цей тортик давно знають та люблять за неймовірно соковитий, насичений молочними нотками смак, який доводиться до душі і дорослим і дітям!

Щоб приготувати цей кулінарний шедевр не потрібно закуповувати величезна кількість продуктів. Яйця, борошно, згущене молоко, вершки або сметана, сирний сир — загалом це основний набір інгредієнтів з яких ви створите своїми руками чудовий торт, який чудово підійде як до святкового столу, так і для затишного домашнього чаювання в колі сім’ї.

Якщо є бажання зробити тортик цікавіше, тоді додайте в прошарок між коржами свіжі ягоди або шматочки фруктів. Полуниця з вершками — як вам такий варіант? По моєму дуже смачно, просто ідеально!

Торт Молочна дівчинка, приготований за цим рецептом виходить багатошаровий, тому що в ньому коржів багато і вони випікаються окремо. Але нехай вас це не лякає, так як на приготування кожного потрібно всього близько 5-7 хвилин. До того ж тісто замішується швидко і дуже просто — без застосування міксера або інший кухонної техніки.

В якості прошарку між коржами я рекомендую крем зі збитих вершків, і для вашої зручності в цій статті напишу кількість інгредієнтів для нього, але ще можу вам порекомендувати крем зі сметани і цукру — він теж чудово підійде для нашого тортика!

Докладний опис приготування кожного з кремів ви знайдете перейшовши за посиланнями в назвах. Там все дуже зрозуміло і доступно написано — вивчайте, готуйте і обов’язково застосовуйте їх у своїх десертах.

Для вирівнювання ми будемо використовувати сирний крем. Як його приготувати я детально опишу в цій статті нижче за рецептом.