Відмінний рецепт приготування сирного пирога чізкейк Нью-Йорк зі вершковим сиром і вершками.
Інгредієнти
Для ачинки:
-
500 гр.
— сир (вершковий)
-
200 гр.
— цукор
-
4 шт.
— куряче яйце
-
300 мл.
— вершки
-
1 ст. л.
— ванільний цукор
Для основи:
-
200 гр.
— печиво
-
100 гр.
— вершкове масло
-
50 гр.
— цукор
Рецепт приготування
Розігріваємо духовку до 150 градусів.
В чашу комбайна викладаємо разломленное печиво.
Печиво подрібнюємо і додаємо цукор, перемішуємо.
Вершкове масло розтоплюємо, вливаємо в чашу комбайна і перемішуємо суміш з печива ще 30 секунд.
Вистилаємо Форму пергаментним папером і викладаємо підготовлену суміш з печива на дно. Рівномірно розподіляємо суміш з печива по дну і щільно утрамбовується. Залишаємо в бік.
У мисці збиваємо вершковий сир з цукром 2-3 хвилини, поки не розчиниться цукор.
В вершковий сир з цукром, вливаємо вершки, додаємо ванільний цукор і яйця. Збиваємо.
Виливаємо рівномірно вершково-яєчну начинку у форму на основу з печива.
Випікаємо чізкейк 30 хвилин виймаємо з духовки.
Остуджуємо пиріг до кімнатної температури.
Відправляємо в холодильник чізкейк на 30 хвилин, щоб затвердів.
Готовий сирний пиріг чізкейк Нью-Йорк нарізаємо на шматки і подаємо. Приємного апетиту!