Відмінний рецепт приготування ароматних трубочок з листкового тіста, наповнених збитими курячими білками з цукром.
Інгредієнти
-
2 пачки
— тісто (листкове)
-
3 шт.
— куряче яйце (білок)
-
180 гр.
— цукрова пудра
Рецепт приготування
Для приготування солодких трубочок ставимо за духовку на 180 градусів.
Листкове тісто розгортаємо і нарізаємо на смужки 1 див шириною.
Для випічки трубочок знадобляться невеликі круглі форми. Форми змащуємо вершковим маслом і намотуємо на них смужки тіста.
Відправляємо підготовлені трубочки в духовку на 15-20 хвилин, поки не підрум’яняться. Остуджуємо готові трубочки і знімаємо форми.
Поки випікаються трубочки, підготуємо білковий крем. У миску викладаємо білки, насипати цукрову пудру і збиваємо міксером до загустіння.
Викладаємо білковий крем кондитерський мішок з насадкою.
Акуратно заповнюємо трубочки підготовленим кремом, посипаємо цукровою пудрою і подаємо. Приємного апетиту!