Трубочки з кремом


Відмінний рецепт приготування ароматних трубочок з листкового тіста, наповнених збитими курячими білками з цукром.

Інгредієнти

  • 2 пачки

    — тісто (листкове)

  • 3 шт.

    — куряче яйце (білок)

  • 180 гр.

    — цукрова пудра

Рецепт приготування

    Для приготування солодких трубочок ставимо за духовку на 180 градусів.

    Листкове тісто розгортаємо і нарізаємо на смужки 1 див шириною.


    Для випічки трубочок знадобляться невеликі круглі форми. Форми змащуємо вершковим маслом і намотуємо на них смужки тіста.


    Відправляємо підготовлені трубочки в духовку на 15-20 хвилин, поки не підрум’яняться. Остуджуємо готові трубочки і знімаємо форми.


    Поки випікаються трубочки, підготуємо білковий крем. У миску викладаємо білки, насипати цукрову пудру і збиваємо міксером до загустіння.


    Викладаємо білковий крем кондитерський мішок з насадкою.


    Акуратно заповнюємо трубочки підготовленим кремом, посипаємо цукровою пудрою і подаємо. Приємного апетиту!