Яскрава, блискуча, ефектна Дзеркальна глазур для покриття торта. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!
Привіт всім! У цій статті буде опис одного з найпопулярніших ефектних способів прикрасити і оформити муссовые, бісквітні торти своїми руками. Для цього випадку відмінно підійде Дзеркальна глазур. Зараз напишу її рецепт.
Видів дзеркальної глазурі є кілька. Наша глазур буде з шоколаду, сиропу глюкози, з додаванням згущеного молока.
Я опишу процес приготування докладно — так, щоб все вийшло навіть у початківців кондитерів.
Мінімум вміння, максимум уваги до тонкощів цього рецепту і у вас буде гарантовано потрібний результат.
Отже, як приготувати дзеркальну глазур для покриття торта в домашніх умовах — простий покроковий рецепт з фото.
Склад:
- вода — 75 г
- цукор — 150 гр
- сироп глюкози — 150 г
- білий шоколад — 150 г
- згущене молоко — 100 г
- желатин — 12 гр (170 блум) або 10 гр (220 блум)
- барвник