Дзеркальна глазур

Яскрава, блискуча, ефектна Дзеркальна глазур для покриття торта. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!

Привіт всім! У цій статті буде опис одного з найпопулярніших ефектних способів прикрасити і оформити муссовые, бісквітні торти своїми руками. Для цього випадку відмінно підійде Дзеркальна глазур. Зараз напишу її рецепт.

Видів дзеркальної глазурі є кілька. Наша глазур буде з шоколаду, сиропу глюкози, з додаванням згущеного молока.

Я опишу процес приготування докладно — так, щоб все вийшло навіть у початківців кондитерів.

Мінімум вміння, максимум уваги до тонкощів цього рецепту і у вас буде гарантовано потрібний результат.

Отже, як приготувати дзеркальну глазур для покриття торта в домашніх умовах — простий покроковий рецепт з фото.

Склад:

  1. вода — 75 г
  2. цукор — 150 гр
  3. сироп глюкози — 150 г
  4. білий шоколад — 150 г
  5. згущене молоко — 100 г
  6. желатин — 12 гр (170 блум) або 10 гр (220 блум)
  7. барвник