Крем-чіз на олії

Крем-чіз на олії — один з найбільш стабільних кремів для вирівнювання, фінішного покриття тортів і прикраси капкейків. Заходьте, готуйте!

Всім привіт! Сьогодні пишу для вас рецепт крему, який вам обов’язково знадобиться. Крем-чіз на олії — це один з найбільш стійких кремів, який відмінно підходить для вирівнювання і фінішного покриття бісквітних тортів. Він прекрасно підійде в якості основи під мастику. Також з крему чіз на олії виходять красиві, високі шапочки від капкейків.

На моєму блозі є рецепт торта Колібрі, в ньому крем-чіз на маслі я використовувала для прошарку між коржами і для обмазки. Торт вийшов високий, рівний, стійкий і неймовірно смачний. Крем-чіз ідеально поєднується з фруктово-горіховими бісквітними коржами. Для створення більш ніжного смаку торта Колібрі дуже рекомендую Крем-чіз на вершках. Спробуйте, вам обов’язково сподобається.

Для Лимонних капкейків з крему чіз на маслі я зробила дивовижні, високі шапочки. Фото торта в розрізі і капкейків я розміщу в кінці цієї статті, подивіться. Або переходьте за посиланнями в назвах і потрапляйте відразу на сторінки з потрібними рецептами.

Для того, щоб приготувати крем-чіз на олії вам знадобляться всього три інгредієнта, який завжди є у продажу. Для збивання можна скористатися звичайним ручним міксером, який напевно є у кожної господині. Тому труднощів виникнути не повинно. Я ж, як звичайно, напишу свій рецепт з максимально докладним описом. Вам потрібно буде просто повторити всі за мною і результат буде чудовий.

Отже, як зробити крем-чіз на олії для торта будинку своїми руками — докладний рецепт покроково з фото.