Лимонний курд

Лимонний курд — це заварний крем для кондитерських виробів, приготований з соку і цедри лимона. Тут докладний рецепт, заходьте, готуйте!

Привіт, мої дорогі читачі! Лимонний курд — це і заварний крем і начинка для кондитерських виробів (для тортів, капкейків, тарталеток, заварних тістечок) і самостійний десерт. У цій статті я напишу класичний рецепт приготування цього смачного ласощі з лимонного соку і цедри.

На моєму блозі є рецепт чарівних Лимонних капкейків з шапочками з Крему чіз на олії. Для них Лимонний курд я використовувала в якості начинки. Нижче в статті я розміщу фото капкейків, подивіться. Або переходьте за посиланням у назві та потрапляйте відразу на сторінку з рецептом.

Якщо ви використовуєте Лимонний курд для прошарку в Лимонному чізкейк — то в результаті отримаєте незабутній цитрусовий рай. Рецепт чізкейку теж є посилання з назвою, дуже рекомендую.

Але, насправді курд можна зварити з натурального соку будь ягоди або фрукти.

За основу беріть цей рецепт і у списку продуктів замінити лимонний сік на будь-який інший. Так що експериментуйте, не бійтеся, все у вас вийде.

Для того, щоб приготувати лимонний курд вам буде потрібно мінімум пристосувань (каструлька з товстим дном, силіконова лопатка або віночок і металеве сито). А інгредієнти завжди можна придбати в будь-якому супермаркеті. Так що ніяких труднощів виникнути не повинно. Рецепт я напишу максимально повний з усіма подробицями. Вам потрібно буде просто повторити мої дії.

Отже, як приготувати смачний лимонний курд для торта в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.