Самий вусный, ніжний і корисний домашній зефір на агар-агарі. Тут для вас детальний рецепт з фото покроково. Заходьте, готуйте!
Здрастуйте, дорогі мої читачі! Сьогодні готую для вас домашній зефір на агар-агарі. Рецепт напишу, як завжди, дуже детально. Щоб ви змогли приготувати смачний, повітряний, ніжний зефір своїми руками у себе вдома.
Ми з вами зробимо зефір з яблучного і ягідного пюре з додаванням агар-агару, без застосування штучних стабілізаторів і загусників. В результаті у нас вийде соковитий, ароматний і дуже корисний десерт, який сильно відрізняється від магазинного.
Зефір можна приготувати з яблучного пюре і в цьому випадку він буде білого кольору. Або взяти в рівних частках яблучне і ягідне пюре, тоді зефір стане рожевим, бузковим або блакитним. Колір готового зефіру залежить від кольору використовуються ягід.
Для кращої стабілізації зефіру я рекомендую застосовувати ті ягоди або фрукти, які містять пектин у великих кількостях. Це чорна і червона смородина, брусниця, журавлина, агрус, полуниця, персики і багато інші.
у мене в наявності є заморожена вишня без кісточок. З неї я і зроблю одну частину пюре для нашого зефіру. Для другої частини я приготую пюре із зелених яблук.
Ще, для того, щоб додати родзинку цього ласощів, ми, для різноманітності, покриємо готовий зефір глазур’ю, яку приготуємо за рецептом Шоколадній глазурі з шоколаду.
Кількість інгредієнтів для глазурі я напишу в цій статті, а докладний опис ви знайдете, перейшовши за посиланням у назві.
Для того, щоб було легко і зручно готувати, я дуже детально опишу весь процес, вкажу на можливі невдачі і відкрию секрети. Вам залишиться тільки слідувати інструкції, не відхилятися від запропонованих пропорцій і все обов’язково вийде.
Отже, як приготувати смачний домашній зефір на агар-агарі з яблук і ягід своїми руками — простий рецепт покроково з фото.