Сирна паска

Сама смачна, ніжна, легка і ароматна сирна паска з родзинками і горіхами. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!

Здравствуйте, мої дорогі читачі і читачки! Пишу для вас третій рецепт до святкового столу Світлої Пасхи. Цього разу у нас буде домашня Сирна паска з родзинками, цукатами, горіхами та згущеним молоком.

На моєму блозі вже є два рецепти великодніх пасок — один на дріжджовому тесті, а другий сирний без дріжджів. Дуже рекомендую їх приготувати, причому обидва, не вибираючи. Тому що їх спокійно можна спекти за один день. Заходьте за посиланням, подивіться рецепти — я впевнена, вам сподобаються.

Але повернемося до цього рецептом. Я довго думала, який варіант сирної паски для вас написати. Їх насправді багато. Є і на заварному кремі і з випічкою, з яйцями, без яєць, з желатином і так далі.

Тому у своєму виборі я орієнтувалася на смак і простоту приготування. І вважаю, що мій варіант найкращим чином підходить під всі запити.

Робити сирну паску ми будемо просто: без яєць, без випічки і без заварювання крему. Готується вона дуже швидко і це ще одна перевага.

Отже, як приготувати дуже смачну Сирну паску в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.