Торт Червоний оксамит

найсмачніший класичний торт Червоний оксамит з кремом чіз на соивках. Тут детальний рецепт з фото покроково. Захрдите, готуйте!

Привіт всім! У цій статті ще один довгоочікуваний рецепт яскравого, святкового десерту під назвою торт Червоний оксамит або Red Velvet. Придумали його давним давно американські кондитери і з тих пір він обійшов увесь світ і назавжди підкорив наші серця і смакові рецептори).

За час існування десерту він не раз зазнавав зміни. Деякі кондитери роблять начинку для торта з Полуничного конфі або додають в крем свіжі ягоди полуниці.

Ви теж можете зробити як вони або повторити за мною. Я в цьому рецепті опишу найбільш простий класичний варіант торта з бордовими оксамитовими коржами, Кремом чіз на вершках для прошарку і Кремом чіз на олії для фінішного покриття і вирівнювання. Свіжу полуницю я буду використовувати тільки для прикраси.

Тут я дуже детально опишу процес приготування тіста, випікання бісквіта і складання торта. А як приготувати креми для прошарку і вирівнювання та, за бажанням, Полуничний конфі для начинки, ви знайдете, перейшовши за відповідним посиланням у назвах. Там у кожному рецепті все дуже детально описано, заходьте, готуйте, а потім повертайтеся сюди для складання і прикраси торта.

Черговість ваших дій буде така — на початку заводите тісто і випікаєте бісквіт, потім забираєте його в холодильник для дозрівання. Потім готуєте крем для вирівнювання і теж ставите його в холодильник для стабілізації. Далі за бажанням, варіть начинку. В останню чергу готуєте крем для прошарку і останнім етапом збираєте торт.

Отже, як приготувати найсмачніший класичний торт Червоний оксамит в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.