Торт Червоний оксамит

Збираємо торт Червоний оксамит

Отже, всі складові (бісквіт, крем для прошарку і крем для покриття) нашого торта готові. Приступимо до складання.

Бісквіт вийміть з холодильника, звільнити від плівки, зріжте у нього верхівку, щоб вирівняти і розділіть на чотири однакових коржа. Зрізану частину поки відкладіть в сторону, вона нам стане в нагоді пізніше.

Тепер Крем-чіз на вершках візуально розділіть на три частини, щоб його вистачило для всіх коржів.

На плоску тарілку або підкладку покладіть перший корж і розподіліть на ньому одну частину крему.

Далі повторіть ці дії корж, крем, корж, крем, корж. На останній корж наносити Крем чіз на вершках не потрібно.

Для фінішного покриття і вирівнювання ми будемо використовувати Крем-чіз на олії тому що він більш стійкий. Нанесіть половину крему на верх і боки торта, розрівняйте за допомогою спатулы і шпателя і поставте торт в холодильник на 1 годину для стабілізації крему.

Потім дістаньте і нанесіть другу половину крему на всі боки і верх торта і знову добре розрівняйте.

Тепер подрібніть в блендері до стану крихти зрізану частину бісквіта, прикрасьте їй тортик по периметру, а в центрі кола розкладіть свіжу ягоду.

Після завершення збирання і прикраси поставте торт в холодильник на три години. За цей час він добре просочиться і дозріє.

Торт вийшов дуже красивий. Поєднання білосніжного крему і бордової оксамитової посипання заворожує погляд. З таким тортом можна і в бенкет і в світ, і в добрі люди!)

Вага торта Червоний оксамит виходить більше 2-х кілограмів. Тому його вистачить на велику сім’ю і для частування компанії друзів.

А це наш чудовий, соковитий, смачний розріз!

Готуйте за моїми рецептами, дотримуйтесь пропорції і у вас завжди будуть виходити смачні і красиві десерти.

Приємного апетиту і смачних вам тортиків!