Торт Три шоколада

Самий смачний і ніжний муссовый торт Три шоколаду. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!

Торт Три шоколаду — один з найбільш смачних і ефектних десертів, рецепт якого я пропоную вашій увазі. Шокоголіки, і не тільки вони, будуть в захваті від такої смакоти! Неймовірно ніжний шоколадний мус в поєднанні з тонким шаром соковитого бісквіта — просто смакота!

насправді є різні варіанти втілення торта Три шоколаду — бісквітний і муссовый. Мій рецепт з мусу, готувати його я буду на основі вершків та вершкового сиру кисломолочного.

На перший погляд може здатися, що зробити такий торт без особливих навиків і в домашніх умовах нереально. Але насправді все не так — очі бояться, а руки роблять). В рецепті, як завжди, я пропишу все максимально доступно, вам залишиться тільки слідувати моїм рекомендаціям і успіх забезпечений!

Для нашого торта потрібен всього 1 корж (!), тому випікати бісквіт з ⅓ частини продуктів будь-якого бісквіта, умова тільки таке — він повинен бути шоколадний. Ось вам на вибір шоколадні бісквіти, які є на моєму блозі: Класичний шоколадний бісквіт, Шоколадний бісквіт на окропі, Бісквіт на гарячому молоці — всі клікабельні посилання, заходьте і готуйте, там все є. Тут я пекла бісквіт на окропі. Форму для випічки візьміть d 20 див.

Мус для торта складається з двох частин: шоколадно-вершкову основи і крему Англез. Як їх приготувати — детально опишу всі етапи нижче.

Свій торт я покрила Шоколадної дзеркальної глазур’ю, рецепт є по посиланню. На вибір вам пропоную ще одну Дзеркальну глазур, у її оформленні торт виглядатиме не менш привабливо, посилання також активна, переходите там все дуже докладно написано.

У цьому рецепті я пропоную два варіанти складання торта: