Густий сметанний крем для торта

Найбільш стійкий густий сметанний крем для прошарку і вирівнювання торта. Тут докладний рецепт покроково з фото. Заходьте, готуйте!

Всім привіт! Сьогодні напишу рецепт ще одного стабільного крему зі сметани. Ця стаття про Густий сметанний крем для торта. Він чудово підходить як для прошарку і обмазки, так і для вирівнювання будь-яких бісквітних і багатошарових тортів. Для начинки тістечок, для прикраси десертів — з нього вийдуть красиві, високі шапочки від капкейків.

Стабільність цього крему надає вершкове масло, яке входить до його складу. Тому крем досить калорійний. А якщо для прошарку або начинки вашого десерту потрібен крем легше, тоді я рекомендую рецепт Густого крему зі сметани й цукру, який теж є на моєму блозі. Переходьте за посиланням у назві, потрапляйте на потрібну сторінку і готуйте.

Але, повернемося до нашим рецептом. В цей раз сметанний крем я готувала спеціально для неймовірно смачного торта Медовик. В кінці статті я обов’язково розміщу фото торта в розрізі, подивіться. Або переходьте за посиланням у назві і готуйте в своє задоволення цей неповторний десерт.

Для того, щоб приготувати такий стійкий сметанний крем, вам не доведеться витрачати багато часу і відкидати сметану, щоб стекла зайва рідина. Все відбувається набагато простіше і швидше. А як саме — я зараз розповім.

Отже, як приготувати стійкий густий сметанний крем для торта в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.