Крем зі збитих вершків і цукру

Як приготувати крем зі збитих вершків і цукру для торта за три хвилини? Детальний покроковий рецепт, за яким крем виходить завжди

Привіт всім, хто завітав на мій блог! У цій статті я для вас написала правильний рецепт приготування одного з самих примхливих кремів — це крем зі збитих вершків і цукру. Але, незважаючи на його непередбачуваність, крем має величезну популярність, тому що він дуже смачний. Як його приготувати? Я в цій статті опишу все детально для того, щоб у вас обов’язково вийшов ніжний, повітряний і досить щільний крем всього за три хвилини.

Крем зі збитих вершків з легкістю підходить до багатьох десертів. Тому навчитися правильно його готувати — дуже важливо.

  • Це і шапочки від капкейків
  • І прошарок в бісквітних тортах
  • І начинка у будь-яких тістечка із заварного тіста
  • Також він входить до складу багатьох інших кремів

На моєму блозі є рецепт торта Молочна дівчинка. У ньому крем зі збитих вершків і цукрової пудри знайшов своє ідеальне застосування. Рецепт торта «ховається» в посиланні з назвою. Клікайте по ній і потрапите на сторінку.

На днях я приготувала торт Чорний ліс та прошарок між коржами я заповнила нашим чудовим кремом і вийшло неймовірно смачно! Всім вам раджу повторити, запевняю, ви не пошкодуєте! Рецепт торта також знайдете в посиланні з назвою — переходьте і насолоджуйтеся приготуванням!

А ми з вами тим часом повернемося до рецепту крему зі збитих вершків. Повинна вам сказати, що його можна приготувати як з цукром, так і з цукровою пудрою. Але якщо у вас є тільки цукор, тоді вибирайте той, який дрібніших, щоб він легко і швидко розчинився в вершках.

Вершки для крему потрібні натуральні з високою жирністю. Відмінно підійдуть від 30% і вище. Перед приготуванням вершки потрібно добре остудити. Для цього потримайте їх у холодильнику кілька годин, найкраще добу.

Іноді господині використовують штучні вершки для збивання і крем з них виходить дуже хороший, тобто стійкий, щільний. Але я не раджу вибирати такі вершки з причини невідомості з чого вони зроблені. І, хоча з натуральних вершків крем збити складніше, зате для здоров’я корисніше.

Отже, як приготувати крем зі збитих вершків і цукру в домашніх умовах — найпростіший покроковий рецепт з фотографіями.