Це рецепт для мікрохвильової печі. Ідеально підходить для літа, коли дуже жарко і не хочеться включати духовку і, найголовніше, цей десерт готується всього за 10 хвилин!
Це домашній і свіжий десерт для сніданку або перекусу. За бажанням в тісто можна додати нарізані волоські горіхи або фундук.
Інгредієнти
-
100 гр.
— шоколад
-
100 гр.
— вершкове масло
-
100 гр.
— цукор (коричневий)
-
100 гр.
— мука
-
2 шт.
— куряче яйце
-
2 ч. л.
— розпушувач
Рецепт приготування
У велику скляну миску викладаємо шоколад і вершкове масло.
Відправляємо миску з маслом і шоколадом в мікрохвильову піч на 1 хвилину, щоб масло і шоколад розплавилися і перемішуємо вінчиком до однорідної суміші.
Яйця збиваємо в окремій мисці. У миску до розплавленого шоколаду і вершкового масла, додаємо цукор, розпушувач, збиті яйця і просіяне борошно. Ретельно перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок.
Форму для мікрохвильової печі вистилаємо пекарської папером і виливаємо шоколадну суміш.
Запікаємо в мікрохвильовій печі 6 хвилин.
Виймаємо форму з мікрохвильової печі, даємо охолонути. Викладаємо шоколадний десерт на тарілку, нарізаємо і подаємо.
Приємного апетиту!!