Полуничний конфі

Сама смачна, ніжна начинка для тортів і тістечок — це Полуничний конф. У цій статті простий детальний рецепт з фото. Заходьте, готуйте!

Всім привіт! А давайте приготуємо полуничний конф. Я напишу для вас докладний рецепт, а ви повторюйте за мною. І в результаті у вас вийде смачний, ароматний конфітюр полуничний, який ви можете використовувати як начинку або прошарок в тортах і тістечках, так і як соус до домашніх булочкам або млинчиків. Загалом — це вкуусно!

Цей рецепт виходить всесезонний, тому що основний інгредієнт — тобто полуницю в ньому можна використовувати і заморожену і свіжу. Продається заморожена полуниця цілорічно в будь-якому супермаркеті. Ну, а свіжа росте у вас в саду.

Я цей Полуничний конфі готувала для начинки в торті Бісквіт королеви Вікторії. А для чізкейку Нью-Йорк я використовувала конфі в якості солодкого соусу. Фото обох тортів я розміщу нижче в статті, подивіться. Або переходьте за посиланням у назві та потрапляйте відразу на сторінку з рецептом. Там все дуже детально описано, приєднуйтесь, готуйте.

А ми повернемося до нашого Полуничній конф. Для того, щоб його приготувати вам знадобиться каструлька з товстим дном, блендер, силіконова лопатка і 20 хвилин вашого часу. Особливих навичок не потрібно, просто повторюйте за мною і все обов’язково вийде. а якщо з’являться питання — ви завжди можете задати їх мені в коментарях.

Отже, як приготувати смачний Полуничний конфі в домашніх умовах — докладний рецепт покроково з фотографіями.