Сир — головний інгредієнт, який використовується при виготовленні сирників. Сирне ласощі може бути солодке і солоне.
Інгредієнти
-
0,5 кг.
— сир
-
2 шт.
— куряче яйце (або 3 шт. жовтки)
-
100 гр.
— борошно (пшеничне)
-
4 ст. л.
— цукор
-
1 пакетик
— ванілін
-
1 щіпка
— сіль
-
— рослинна олія (для смаження)
Рецепт приготування
-
Готові гарячі сирники подаємо зі сметаною, варенням або медом.
Приємного апетиту!
Сир кладемо в глибоку миску, ретельно розминаємо виделкою.
До сиру додаємо яйця (або жовтки), борошно, цукор, сіль і ванілін. Сирну масу перемішуємо близько 2 хвилин. Перемішати масу можна ще блендером.
Масу з сиру беремо столовою ложкою викладаємо на поверхню, посипану борошном, обвалюємо і формуємо невелику коржик (товщина 1,5-2 див). За таким принципом готуємо всю сирну масу.
У сковороду наливаємо велику кількість олії і викладаємо сирники, щоб вони не стикалися один з одним.
Обсмажуємо сирники до золотисто-коричневого кольору на середньому вогні з кожного боку (готуємо під кришкою).