Оригінальний рецепт найпростішого десерту. Ароматні печені яблука з запашної корицею, вкриті хрусткими смужками листкового тіста.
Інгредієнти
-
2 шт.
— яблуко (великі)
-
2 ст. л.
— цукор (коричневий)
-
1 ч. л.
— кориця
-
2 ст. л.
— сік лимона
-
12 смужок
— тісто (листкове)
-
1 шт.
— куряче яйце (жовток)
-
за смаком
— цукрова пудра
Рецепт приготування
Для приготування ароматних печених яблук ставимо за духовку на 180 градусів.
Ароматні яблука ретельно промиваємо і зрізаємо верхівку (з боку держака).
Ложкою для вирізання м’якоті видаляємо більшу частину з яблук. Віддалені частини нарізаємо, змішуємо з соком лимона, цукром і корицею.
Заповнюємо яблука підготовленими ароматними скибочками. Невеликими смужками листкового тіста закриваємо зверху яблука з начинкою.
Змащуємо смужки листкового тіста яєчним жовтком і відправляємо ароматні яблука в духовку на 20 хвилин. Смачні печені яблука посипаємо цукровою пудрою і подаємо гарячими. Приємного апетиту!