Кавовий торт з печива


Рецепт ароматної кавового торт без випічки. Замість коржів використовуємо печива, крему збиваємо з вершкового масла, яєць і цукрової пудри з додаванням розчинної кави і коньяку.

Інгредієнти

  • 30 шт.

    — печиво (прямокутні)

  • 250 гр.

    — вершкове масло (розм’якшене)

  • 100 мл.

    — кава (готовий)

  • 2 ст. л.

    — кава (гранули розчинної)

  • 125 гр.

    — цукрова пудра

  • 5 ст. л.

    — коньяк

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2 ст. л.

    — кокосова стружка

Рецепт приготування


    У маленькій каструлі розігріваємо 2 ст. л. коньяку з 2 ст. л. кави і перемішуємо, поки кава не розчинитися. Остуджуємо.


    У мисці збиваємо розм’якшене вершкове масло до пишного стану.


    Додаємо яйця і перемішуємо.


    Вливаємо підготовлену кавово-коньячну суміш.


    Додаємо цукрову пудру.


    Добре перемішуємо ароматний крем.


    У мисці змішуємо готову каву з залишками коньяку (3 ст. л.), порціями викладаємо печиво на кілька секунд, печива не повинні повністю просочитися, інакше зламаються.


    На харчову плівку викладаємо перші просочені 6 печива.


    Підготовлений ароматний крем ділимо на 5 частин і змащуємо однією частиною перший шар.


    Повторюємо шари ще 4 рази і останній шар печива не змащуємо.


    Обмазуємо рештою крему боки торта і посипаємо акуратно кокосовою стружкою. Закриваємо плівкою і відправляємо смачний тортик в холодильник мінімум на 30 хвилин.

    Охолоджений кавовий торт нарізаємо на 6 порцій (за формою печива) і подаємо. Приємного апетиту!