Швидкий рецепт смачного печива з шоколадної пасти Nutella, борошна та яєць з додаванням темного шоколаду.
Інгредієнти
-
250 гр.
— шоколадна паста (Нутелла)
-
200 гр.
— мука
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 ч. л.
— розпушувач
-
1 щіпка
— сіль
-
30 гр.
— шоколад (темний)
Рецепт приготування
Для приготування смачного печива з пастою Nutella ставимо за духовку на 180 градусів.
У миску викладаємо шоколадну пасту Nutella, сіль, борошно, яйця і розпушувач.
Заготовку для ароматної печива спочатку замішуємо ложкою, а потім руками, поки шоколадне тісто не стане однорідним і гладким.
З підготовленого шоколадного тіста формуємо кульки з волоський горіх, викладаємо на деко з пекарської папером і розминаємо кульки пальцями невеликі коржі.
Посередині кожної шоколадної коржі викладаємо по маленькому шматочку темного шоколаду і відразу відправляємо в духовку на 15 хвилин.
Готове дуже смачне печиво повністю остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо. Приємного апетиту!