Печиво з шоколадною пастою Нутелла


Швидкий рецепт смачного печива з шоколадної пасти Nutella, борошна та яєць з додаванням темного шоколаду.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — шоколадна паста (Нутелла)

  • 200 гр.

    — мука

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ч. л.

    — розпушувач

  • 1 щіпка

    — сіль

  • 30 гр.

    — шоколад (темний)

Рецепт приготування

    Для приготування смачного печива з пастою Nutella ставимо за духовку на 180 градусів.

    У миску викладаємо шоколадну пасту Nutella, сіль, борошно, яйця і розпушувач.
    Заготовку для ароматної печива спочатку замішуємо ложкою, а потім руками, поки шоколадне тісто не стане однорідним і гладким.


    З підготовленого шоколадного тіста формуємо кульки з волоський горіх, викладаємо на деко з пекарської папером і розминаємо кульки пальцями невеликі коржі.


    Посередині кожної шоколадної коржі викладаємо по маленькому шматочку темного шоколаду і відразу відправляємо в духовку на 15 хвилин.

    Готове дуже смачне печиво повністю остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо. Приємного апетиту!