Морквяні капкейки

Самі ніжні і смачні Морквяні капкейки з Кремом чіз на вершках. Тут докладний рецепт покроково з фото. Заходьте, готуйте!

Всім привіт! Продовжуючи морквяну тему на своєму блозі, зараз пишу про Морквяні капкейки. Ці чудові, дуже смачні маленькі тортики в чашці підкорили мене з першого шматочка. Я дуже хочу, щоб вони вам теж сподобалися і тому приготувала самий простий і зрозумілий рецепт для того, щоб ви змогли з легкістю приготувати їх у себе вдома.

Говорячи про морквяної темі — на моєму сайті є рецепт шедеврального Морквяного торта. Бісквіт для нього приготований майже за таким же рецептом, як і тісто для Морквяних капкейків. В кінці статті я розміщу фото торта в розрізі, подивіться. Або переходьте за клікабельним посиланням і відразу готуйте цей неймовірно смачний, насичений, пряний торт.

А зараз повернемося до рецептом Морквяних капкейків. Прикрашати їх ми будемо чудовим Кремом чіз на вершках. А для начинки приготуємо Варену карамель своїми руками.

У даній статті я детально опишу етапи приготування тіста для капкейків, випічку і складання. А для того, щоб зробити крем і начинку ви переходьте за посиланнями в назвах. Далі потрапляйте на сторінку з потрібним рецептом, готуйте, а потім повертайтеся сюди для продовження.

У списку інгредієнтів, для вашої зручності, я пропишу кількість всіх продуктів, які знадобляться. Вам потрібно для крему і карамелі взяти саме цей набір, а готувати за рецептом, який є у засланні.

Черговість ваших дій буде така — спочатку готуйте крем і відправляйте його в холодильник на пару годин для стабілізації. Потім зробіть тісто, розкладіть по паперовим капсулам і випікайте капи. Поки вони печуться, зваріть карамель для начинки. Після всього цього зберіть ваші чарівні тортики в чашці і насолоджуйтеся їх неймовірним смаком!

Отже, як приготувати найсмачніші Морквяні капкейки в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.