Крем Шарлотт для торта

найсмачніший, стійкий заварний крем Шарлотт для Київського торта. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!

Привіт всім! Крем Шарлотт для торта — це дуже смачний, стійкий, щільний заварний крем. Він чудово підходить для прошарку між коржами, вирівнювання і прикраси бісквітних тортів, для начинки різних тістечок. А також для прикраси капкейків і будь-якої іншої домашньої випічки.

Ще одна перевага крему Шарлот в тому, що він дуже простий і невибагливий в приготуванні — виходить цей крем завжди! До того ж крем досить бюджетний. Продукти для його створення використовуються найпростіші. Їх легко можна купити в найближчому супермаркеті.

Вперше крем Шарлотт я приготувала спеціально для Київського торта і з тих пір закохалася в нього назавжди. Вам теж дуже рекомендую приготувати цей десерт і зробити для нього крем Шарлотт. В кінці статті я розміщу фотографію Київського торта, подивіться. А краще відразу переходьте за посиланням у назві і готуйте в своє задоволення!

Я напишу для вас рецепт, враховуючи всі тонкощі приготування крему Шарлот, а вам потрібно буде тільки повторити за мною і результат вас порадує, я обіцяю!

Отже, як приготувати найкращий заварний крем Шарлотт в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.