Ванільні капкейки

Ніжні, ароматні і дуже смачні ванільні капкейки. Тут детальний рецепт з покроковими фотографіями. Заходьте, готуйте!

Всім доброго дня! Продовжую тему з капкейками. Сьогодні буде рецепт про ванільні. Проаналізувавши затребуваність, я зрозуміла, що класичні ванільні капкейки — одні з найбільш популярних!

І не дивно, вони дуже смачні і прості у виконанні, в них немає барвників, великої кількості масла, шоколаду, тому підходять як дорослим, так і дітям, і дуже важливо для алергіків.

Зберігати їх можна в холодильнику в поліетиленовому мішку до трьох діб, і прикрашати безпосередньо перед подачею на стіл.

З основи самих кексиків можна створити різноманітні тістечка, лише змінюючи начинку і крем.

Крем готується дуже швидко: білки + цукор, збити = готово!

Для начинки підходять будь-джем, шоколадний крем, варена карамель, ягідний або фруктовий конфітюр — тут все залежить тільки від вашої фантазії.

У мене рецепт буде про ванільні капкейки, наповнені сливовим конфітюром, а на крем — Швейцарська меренга.

Також з цього тіста і крему можна зробити торт!

Отже, покроковий (з фото) рецепт приготування ванільних капкейків в домашніх умовах.

Думаю, пора починати готувати!