Ніжні, ароматні і дуже смачні ванільні капкейки. Тут детальний рецепт з покроковими фотографіями. Заходьте, готуйте!
Всім доброго дня! Продовжую тему з капкейками. Сьогодні буде рецепт про ванільні. Проаналізувавши затребуваність, я зрозуміла, що класичні ванільні капкейки — одні з найбільш популярних!
І не дивно, вони дуже смачні і прості у виконанні, в них немає барвників, великої кількості масла, шоколаду, тому підходять як дорослим, так і дітям, і дуже важливо для алергіків.
Зберігати їх можна в холодильнику в поліетиленовому мішку до трьох діб, і прикрашати безпосередньо перед подачею на стіл.
З основи самих кексиків можна створити різноманітні тістечка, лише змінюючи начинку і крем.
Крем готується дуже швидко: білки + цукор, збити = готово!
Для начинки підходять будь-джем, шоколадний крем, варена карамель, ягідний або фруктовий конфітюр — тут все залежить тільки від вашої фантазії.
У мене рецепт буде про ванільні капкейки, наповнені сливовим конфітюром, а на крем — Швейцарська меренга.
Також з цього тіста і крему можна зробити торт!
Отже, покроковий (з фото) рецепт приготування ванільних капкейків в домашніх умовах.
Думаю, пора починати готувати!